lunes, 5 de agosto de 2013

Diners publics,campaynes privades.








el 18 de julio de 2013 fuimos a las puertas del Ajuntament de Torrent a decirle a su alcaldesa pepera,Amparo Folgado que la propaganda de asociaciones como pro-vida tan cerca del nacionacatolicismo las pague ella si tanto le gusta.
Hicimos una marcha desde CSA La LLavor un puñado de  mujeresa deDones i Prou de Torrent y cercanías con nuestro tenderete de bragas desde el Centro al Ayuntament cruzando el pueblo.
Fue una experiencia de calle muy positiva para nosotras y suponemos que para parte de la gente que se nos acercó y os apoyó incluso aportando alguna que otra braga mas.
 Este fue el manifiesto que se leyó en la Puesta consistorial:


Des de fa diversos mesos el ministre de Justícia Gallardón de connivència amb la Conferència Episcopal màxim organisme de l'Església Catòlica d'aquest pais,estan duent a terme una campanya en contra de la LLIBERTAT de les Dones.

L'alcaldessa de Torrent,Amparo Folgado, i el seu ajuntament, fent ús de la majoria absoluta que posseeix, ha utilitzat diners públics per fer-se ressò d'aquesta campanya electoralista entre les associacions del poble. Arran d'un ple, en el qual es posiciona clarament en contra de l'avortament, difon entre les associacions la seva postura política. AQUEST AJUNTAMENT UTILITZA ELS TEUS IMPOSTOS PER PROPAGAR LA SEVA IDEOLOGIA.
Les dones d'aquest poble, cansades que institucions com l'Església i l'Estat decideixin regular els nostres cossos, diem

NO!

. SI SE FIQUEU EN ELS NOSTRES ÚTERS, OCUPAREM ELS VOSTRES AJUNTAMENTS I LES VOSTRES ESGLÉSIES!!!!

L'actual reforma de la LLEI DE L'AVORTAMENT és un atac a aquest territori tan íntim com són els nostres cossos. Suposa una de les manifestacions més brutals de VIOLÈNCIA DE GÈNERE INSTITUCIONAL de TERRORISME D'ESTAT i un FEMINICIDI per part de l'Estat.
Exigim que es tinguin en compte els drets humans de les dones, drets inalienables com el dret a la llibertat, el dret a decidir sobre els nostres cossos, dret a l'autodeterminació, a l'autonomia personal, a la integritat física i moral, a la salut, a la salut sexual i reproductiva i el dret a ser mare, que porta implícit el dret a no ser-ho.
Exigim la despenalització de l'avortament en tots els casos i supòsits, que la pràctica abortiva quedi fos del Codi Penal.

Si l'Església i l'Estat es fiquen en els nostres úters , ens estan violant els nostres cossos!!!!!


SI TOQUEN A UNA, TOQUEN A TOTES!!!!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario